Contact
Harddraversdijk 80, Dokkum

Over SG Onkruidbestrijding

SG Onkruidbestrijding is een ambitieus en innovatief allround bedrijf uit het noorden, dat gespecialiseerd is in het bestrijden van onkruid. Met de inzet van de nieuwste technieken, het gebruik van duurzame oplossingen en een focus op kwaliteit is het bedrijf hard op weg om uit te groeien tot een grote naam in de (zakelijke) groensector van Noord-Nederland.

Kwaliteit hoog in het vaandel
SG Onkruidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren met behulp van een uitgebreid scala aan moderne machines en gereedschappen uitstekend maatwerk. SG Groen Groep werkt voor particulieren, bedrijven, gemeentes en diverse instellingen. Wij zijn uitgegroeid tot één van de grotere hoveniers en groenvoorzieners in Fryslân en wekelijks een betrouwbare partner voor o.a. het groenonderhoud van diverse ondernemingen.

Onkruidbestrijding
Naast de aanleg en onderhoud van groenprojecten hebben wij ons gespecialiseerd in onkruidbestrijding en gladheidsbestrijding. Een goed verzorgde entree is hét visitekaartje van je bedrijf. Wij zorgen er daarom voor dat jouw bedrijf er piekfijn bij ligt. En dat doen we ook nog eens volledig duurzaam: bij ons komen chemicaliën er niet in.

 

Neem contact op
Ben jij enthousiast geworden over ons? Laat er dan geen gras over groeien en neem contact met ons op via 0519 – 29 28 82 of info@onkruidbestrijding.nl.

Over ons

SG Onkruidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, een allround hoveniersbedrijf gevestigd in Dokkum.

>
Harddraversdijk 80
9101 XA Dokkum
SG-Onkruidbestrijding
inschakelen?
Neem contact op.