Contact
Harddraversdijk 80, Dokkum

SG Onkruidbestrijding gaat onkruid met heet water te lijf

Bij SG Onkruidbestrijding kiezen we voor duurzame oplossingen en verantwoordelijk onkruidbeheer. We hechten veel waarde aan kwaliteit en leveren met behulp van een uitgebreid scala aan moderne machines en gereedschappen uitstekend maatwerk. We werken voornamelijk voor openbare ruimtes van bijvoorbeeld gemeentes, overheden en zorginstellingen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en volgen we de laatste richtlijnen op dit gebied. We bieden meerdere opties aan met betrekking tot duurzame onkruidbestrijding. Naast borstel-, stoom- én hete luchtmethodes, gebruiken we spuitmachines met sensoren voor groenherkenning, ook wel het geavanceerde Weed-it systeem. Per terrein of project kijken we welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is.

Onkruid bestrijden met heet water
Sinds april 2016 is het niet meer toegestaan om chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken bij onkruidbestrijding op verhardingen in de openbare ruimte. Daarom werkt SG Onkruidbestrijding met een duurzaam alternatief. Met een speciale infraroodtechnologie wordt alleen daar waar onkruid staat heet water met een temperatuur van 98 graden losgelaten. De bovengrondse delen van de plantjes sterven hierdoor af en de wortels raken uitgeput. Dat onkruidvrije straatbeeld regelen wij voor je, milieuvriendelijk én effectief.

Hoe we te werk gaan
Voor elke opdracht die wij krijgen moeten we voldoen aan een bepaald beeldbestek. We hebben een speciaal schouwprogramma waarin dit wordt bijgehouden. Het programma is uniek: deze hebben we speciaal ontwikkeld met een softwarespecialist. In het programma zit een digitale route: de meest efficiënte route om onkruid te bestrijden. Jij als opdrachtgever kan hierdoor preciés zien hoe ver we zijn en op welk beeldniveau we zitten. Op deze manier is het erg transparant omdat het hele jaar door in de gaten kan worden gehouden hoe ver we in het proces zijn. Handig! En waarom ons schouwprogramma anders is dan dat van andere bedrijven? De meeste schouwprogramma’s tonen alleen hoe iets eruit moet komen te zien, bij ons volg je het gehele proces op de voet.

Meer weten?
Neem eens vrijblijvend contact op via 0519 – 29 28 82 of info@sg-onkruidbestrijding.nl.

Over ons

SG Onkruidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, een allround hoveniersbedrijf gevestigd in Dokkum.

>
Harddraversdijk 80
9101 XA Dokkum
SG-Onkruidbestrijding
inschakelen?
Neem contact op.